Monipuolista minetystä!

Suomalaista minetystä jo vuodesta 2012. Ip: Melondia.fi Koe lisää rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään!

Valitse taustakuva

 1. Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota parhaan käyttökokemuksen sivuillamme. Jos jatkat sivustomme käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Lue lisää

Mitä unta näit?

Viestiketju osiossa 'Yleinen höpinä' , käynnistäjänä SamppaPro, 10.07.2017.

 1. SamppaPro

  SamppaPro Kulta VIP Kulta

  Viestejä:
  59
  Tykkäykset:
  65
  Pisteet:
  115
  Mc:
  SamppaPro
  Tämän ketjun ideana on kertoa mitä unta näit viime yönä (tai joskus muuna yönä).

  Aloitan viime yön unillani:
  Ensteks oli koulu alkanut ja oltiin kotitaloudenluokassa tekemässä matematiikan geometria tehtäviä, ja teknisen työn ope kannustavasti kiroili vieressä. Sit me mentiin luokkaretkelle mun mökille (jossa oon atm) ja sain idean pyydystää lokin. Lassosin lokin ja pidättelin sitä kiinni narulla, kunnes päästin sen lentoon. Lokki alkoi sotkeutua naruihin ja tukehtua. Kivun välttämiseksi se ammuttiin ja myös sen kaveri kuoli. Niiden veli jäi kylläkin eloon ja oli vihanen mulle. Sitten menim katsomaan lokkeja ja puhuin niille: ne heräsivät kuolleista :eek:. Mutta sit mun isä paisto ne uunissa. :(

  Ja näin myös unta et pääsin Melondiassa ylläpitäjäksi.
   
  lentsusan tykkää tästä.
 2. AviatorJon

  AviatorJon älä lue tätä jos olet ihminen Melooni

  Viestejä:
  142
  Tykkäykset:
  128
  Pisteet:
  150
  Mc:
  AviaEpix
  Näin unta, että olin venereissulla Turun Archipelagossa (väylällä missä Tukholman paatit ajaa). Sit, silet tuli Viikkari joka sit törmäs mun veneesee, mut sit ihmeensyistä se purkki eli se mun pienivene ei uponnu, mut se viikkari uppos. Sit mä vaa olin panikkis ja aattelin kokoaika vankilaa ja kaikkee pahaa mitä niil matkustajil tapahtuu. No heräsin sit paniikkiin.. DX
   
  lentsusan tykkää tästä.
 3. Turku

  Turku Tatterin äiti Kulta

  Viestejä:
  45
  Tykkäykset:
  57
  Pisteet:
  52
  Mc:
  Turku
  Näin unt et olin upees estölkki linnas Xd ja siel oli paljo rahaa ja kaikkee muijii XD ja tatteri
   
  mikkobo04, qco ja lentsusan tykkäävät tästä.
 4. lentsusan

  lentsusan Nököprinsessa Ylläpitäjä

  Viestejä:
  588
  Tykkäykset:
  777
  Pisteet:
  600
  Mc:
  lentsusan
  Näen vaan painajaisia ja niitä ei oikee viitti kertoo :/
   
  SamppaPro tykkää tästä.
 5. SamppaPro

  SamppaPro Kulta VIP Kulta

  Viestejä:
  59
  Tykkäykset:
  65
  Pisteet:
  115
  Mc:
  SamppaPro
  Mä näin ny sellast unta että mun isä ajo Espoon Suvisaaristossa veneellä kiveen ja sil ei ollu vakuutusta sen korjaamiseksi :(
   
 6. Vara

  Vara Melooni Vip Melooni

  Viestejä:
  57
  Tykkäykset:
  82
  Pisteet:
  115
  Mc:
  Vararengas
  Näin unta, että Liverpool voitti Premier leaguen. Paras uni ikinä <3
   
  HippoMestar tykkää tästä.
 7. Fudetsu

  Fudetsu Valvoja Valvoja

  Viestejä:
  53
  Tykkäykset:
  36
  Pisteet:
  47
  Mc:
  Fudetsu
  Näin unta siitä, että oisin ollu yksisarvinen ;)
   
  AviatorJon tykkää tästä.
 8. SamppaPro

  SamppaPro Kulta VIP Kulta

  Viestejä:
  59
  Tykkäykset:
  65
  Pisteet:
  115
  Mc:
  SamppaPro
  Täl kertaa näin varsin monimuotoista unta. Pitkä viesti mut loppuun asti lukijat saa keksin ens unessansa :)).

  Ensin sain kuulla uutisen, että linnanmäen sisävesipuistossa on tapahtunut katastrofi, nimittäin suihkulähteestä on levinnyt veden mukana jostakin julkkiksesta lähtöisin oleva bakteeri.

  Sitten olinkin menossa Helsinkiin äidin kanssa bussilla. Meidän koira ja eräs toinen bussissa oleva koira halusivat tehdä tuttavuutta. Juuri ennen Helsinkiin saapumista äiti pyysi jotakuta ulkomaalaista menemään kysymään kuljettajalta lupaa, josko nämä koirat saisivat telmiä.

  Ennen pitkää olinkin sitten jo Helsingissä kävelemässä ja hain kaverini, joka netissä nimellä Galluxi, kuten mulla on tapana tehdä. Juttemimme kävellessämme siitä, että tänään sit Skypeen tekemään servua kuntoon ja hankkimaan lisää pelaajia. Herättelin toivetta, että saisimme 1000 samanaikaista pelaajaa paikalle.
  Menin siihen myrkytyksen saaneeseen vesijuttuun hänen kanssaan ja otin siitä suihkulähteestä kuvan. Työntekijä torui mua sen jälkeen.

  Sit olin menossa Helsingin maanpäälliseen metroon äidin kans ja hän surutteli niitä ihmisiä, jotka kiipeävät läheisellä sillalle ja saavat siellä suoritettua itsarin.

  Pian olinkin kotipihassa ja näin että Galluxi odotti mua pihassa faijan auton vieressä.
  Menin sisälle ja kuulin isältä, että hän aikoo maalata meidän ulko-oven valkoiseksi. Katsoin luhtikäytäväämme että onko muutkin maalanneet ovia. Näin totisesti oli. Mutta sitten hämmästyin totaalisesti: meidän asunto normaalisti oli päätyasunto käytävässä, mutta meidän oven viereen oli ilmestynyt mystinen mustan värinen ovi. Se aiheutti surureaktion. Menin tarkastamaan mitä oven takana on oman huoneeni parvekkeelta, joka sijaitsee ihan siinä käytävän takana. Näen vain oven?! Ajattelin että jee, nyt meillä sit on 2 ovea. Koitin hypätä parvekkeeltani sen oven luokse, mutta siinä oli sen verran pudotusta välissä, etten tohtinut tehdä sitä. Kirjoitin oveen nimikyltiksi ensin jotain "Black fall. No entry" tai jotain vastaavaa, mutta jotten herättäisi turhaa huomiota, laitoin siihen lopuksi vain sukunimemme.

  Kaiken päättäjäiseksi isä soitti ovemme ulkopuolella S-pankin asiakaspalveluun siitä, että hänen ostamansa voi oli mennyt pilalle. S-pankki selitti, että hän olisi avannut sen liian myöhään ja voi sen takia pilaantunut, eikä suostunut isän korvausvaatimuksiin.

  Sit nää unet näin kai edellisyönä:
  1. Rakensin Simasa hostin omistamalla minecraft serverillä lentokenttää, johon voi koneet laskeutua ja lähteä. Odotustila rakennettiin hubiin ainakin jos muistan oikein.

  2. Menin kaverini kanssa faijan työpaikan pakulla pakoon jotain vaarallista oliota satamassa. Kytkimen käyttö oli ihanan sujuvaa. Jossain vaiheessa jätin pakun ja jatkoin piiloutimista jalan. Jotenkin se otus löysi vain usein meidät.
   
  Viimeksi muokattu: 13.07.2017
  Vara tykkää tästä.
 9. HippoMestar

  HippoMestar Do nothing, say nothing, and be nothing. Melooni

  Viestejä:
  202
  Tykkäykset:
  141
  Pisteet:
  265
  Mc:
  HippoMestar
  En nähnyt mitään unta. :eek:
   
  Kultsi ja Vara tykkäävät tästä.
 10. AviatorJon

  AviatorJon älä lue tätä jos olet ihminen Melooni

  Viestejä:
  142
  Tykkäykset:
  128
  Pisteet:
  150
  Mc:
  AviaEpix
  Näin rotista ja kissoista unta
   
 11. SamppaPro

  SamppaPro Kulta VIP Kulta

  Viestejä:
  59
  Tykkäykset:
  65
  Pisteet:
  115
  Mc:
  SamppaPro
  Näin unta että olin Melondiassa pelailemassa. Heittelin jotain tyhmiä kysymyksiä chattiin ja sitten lentsusan anto mulle mutet :(. Yritin kaikin voimin saada unmuteja ja anelin erilaisilla tavoilla sitä.

  Sit Darrakas eli pärinän entinen admin halus että mä keksin ratkaisun, millä minecraft 1.12 uudet jutut saataisiin 1.11.2 versioiseen palvelimeen. Ensin olin kai jotenkin tyhäm, koska yritin saada asioita pois siitä versiosta eikä toisinpäin

  Sit olin Espoon Matinkylän ostarilla eräässä Kaivo Kohtaamispaikka -nimisessä kahvilassa. Se ei tavallaan ollut edes auennut vielä, mutta olin siellä silti lukuisien muiden ihmisten kanssa.

  Sit näin unta et koulu oli alkanut ja olin bilsan tunnilla. Bilsanope jakoi meille lukkarit, mutta mulla oli kauheesti duunia yrittää löytää Wilman sovelluksesta mun ryhmän numero. Niitä meinaan oli kaiken laisia esim 1a, 1b, 1z jotain tommosia.

  Oonko mä ainut joka muistaa unensa?

  16.7. uni, en haluu tuplapostata:
  Näin unta että mun ja mun frendin joka netis tunnetaa nimel Galluxi, piti mennä Helsinkiin ajeleen mopolla. Tavattiin verkkokauppa.comin aulassa, mutta ongelmaksi koitui se, että en osannut laittaa mun puhelimeen jotain kosketus pois tilaa tms. Sitä sitten räpläsin pitkän aikaa, mutta kadotin lopulta galluxin, kun olin valmis.
  Kello oli jo paljon joten päätin lähteä kotiin takaisin.  17.7. Unet enkä haluu tuplapostaa:
  Näin unta, että koulu alkoi. Oli äidinkielen tunti ja minua heitettiin kaiken maailman esineillä. Jopa minun jättimäinen lukujärjestykseni pöllittiin.

  Menimme vesipuistoon koulumme kanssa ja minua jahdattiin isolla poikaporukalla. Päälleni käytiin voimakkaasti, ja etsin pakokäytäviä. Menin jostain isosta putkesta ylös sokkeloista käytävää pitkin ja yhtäkkiä paikalle tuli myös joku tyttö, joka pyysi tulla kanssani. Alkoi näkyä vihjeitä jostain paikasta, josta saisi palkinnon tai jotain, jos sinne pääsee. Seikkailusta tuli entistä jännittävämpää. Jahtaajani kadottivat minut. Lopulta juoksimme jotakin ylellistä käytävää pitkin. Vastaan tuli tarjoilija, ja pysähdyimme hänen luokseen, mutta hän viittoi jatkamaan matkaa eteenpäin. Juoksimme jonkin aikaa tytön kanssa kilpaa, koska ajattelimme että vain yksi voi voittaa tässä kisassa. Hän painoi jotain punaista nappia oven vieressä, ja ryntäsimme ovista läpi yhtä aikaa. Sitten vastassamme oli hienosti pukeutunut ystävällinen henkilö, jonka kanssa yritimme puhua Google kääntäjän avulla. Yritin säätää päälle Tunnista kieli-asetusta, mutta sitä ei listasta löytynyt. Se kuitenkin ehdotti muutamaa kieltä. Kokeilimme ensin puhua englantia, mutta se ei oikein onnistunut. Oikean kielen löydettyämme henkilö sanoi, että puhui vain muutaman sanan englantia kanssamme.

  Kotiin palasin äitini kanssa kahdestaan muuten tavallisella henkilöautolla, mutta siinä oli erikoisia nappeja ikkunoiden säätämiseen. Äiti yritti saada minua ajamaan auto kotiin, mutta en halunnut ajaa tällä kertaa ja äiti meni ajamaan.

  Myöhemmin muitakin ihmisiä löysi sinne ja sai tehtäväkseen mm. tehdä hosting-palvelulleen omat nimipalvelimet ja paljon muuta hienoa.


  Sit jossai kohti vedin äitini kotipihassa ympyrää isän kanssa autolla. Sitten siirsimme auton vähän kauemmaksi pihasta ja ympäröimme sen erilaisilla esteillä. Huomasin, ettei ympyrän vetäminen onnistu, kun auto on piiritetty. Auton viereen tuli toinen auto. Se oli varsin erikoinen auto, vanhanaikainen ja outo. Kyydissä oli pieni vauva. Menin vauvan kanssa auton takaosaan leikkimään hänen kanssaan.


  Myöhemmin näin youtubettaja Lakon ottavan mallia Deatan auto esittelyvideosta, jossa Deata pyöritti kameraa auton ympärillä. Lakko päätti tehdä kuitenkin oman tyylinsä, ja laittoi kameran jalustaan hiekka-alueen keskelle ja veti autolla ympyrää jalustan ympärillä. Olin hänen kyydissään polvillaan etuistuimella ja katselin auton taakse. Aavistelin, että kohta tapahtuu ulosajo. Ja niin kävikin, nimittäin auto valui peruuttaen ensin kaksitolppaisen katukyltin yli ja sitten törmäsi muutamaan autoon. Herbalistia huvitti tämä ja hän sanoi, että mitäs hän varoitti. Jostain syystä Lakon autossa ei ollut etupuskuria.

  Joku tubettaja asui ihan lähellä meidän kotia ja parkkeerasi autonsa siihen. Ajattelin, että voisin mennä häntä joskus vastaan parkkipaikalle.

  Pelasin Minecraft-maailmassa creative-tilassa ja tutkin maailmaa. Juttelin yhden nettikaverini kanssa samaan aikaan, ja ajattelin, voisinko pelimaailman aikaa muuttamalla vaikuttaa myös oikean maailman aikaan ja säähän.

  Näin jossain kohti yötä unta, että olimme syömässä koiranlihaa äitini kanssa. Koirani Napsu oli vieressä ja äitini kanssa todettiin, että syömme juuri Napsu lihaa. Hetken päästä oivalsin, että emme syöneet Napsun lihaa vaan koiranlihaa. Tämän vuoksi huusin äitäni: "äiti, äiti, äiti, äiti".
  (Tässä täytyy tietää, että heräsin yhtäaikaa siihen, että huusin häntä oikeasti ja äiti tuli kysymään, mikä hätänä, puhunko unissani. En ollut varma silloin miksi huusin häntä ja käskin menemään takaisin nukkumaan).
   
  Viimeksi muokattu: 17.07.2017
  Epichuman ja Vara tykkäävät tästä.
 12. mconuli

  mconuli Pelaaja Pelaaja

  Viestejä:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Pisteet:
  17
  Mc:
  mconuli
  Mä näin painajaista josta en hirveemmin haluu puhuu:cool::confused::Watching:
   
 13. Kultsi

  Kultsi Melondia is my fishbowl Melooni

  Viestejä:
  49
  Tykkäykset:
  47
  Pisteet:
  27
  Mc:
  KultaKala
  Näin unta siitä että söin 9 ilmaista päärynää Assemblyssä, ja siitä seurasi erittäin huonovointinen olo. Sitten tajusin että se olikin totta.
   
 14. AviatorJon

  AviatorJon älä lue tätä jos olet ihminen Melooni

  Viestejä:
  142
  Tykkäykset:
  128
  Pisteet:
  150
  Mc:
  AviaEpix
  Näin unta että tein melondiassa /nuke ja /stop :D
   
 15. HippoMestar

  HippoMestar Do nothing, say nothing, and be nothing. Melooni

  Viestejä:
  202
  Tykkäykset:
  141
  Pisteet:
  265
  Mc:
  HippoMestar
  Näin jotain unta, mutta en enää muista mitä :confused:
   
 16. AviatorJon

  AviatorJon älä lue tätä jos olet ihminen Melooni

  Viestejä:
  142
  Tykkäykset:
  128
  Pisteet:
  150
  Mc:
  AviaEpix
  Näin unta öö kahesta lentokoneesta. Kummatkin oli 747-400 konetyyppiä. Toinen KLM, toinen Pan Am. Sit KLM kone oli lähdös liikkeelle, samoin Pan Am. (Samalla kiitotiellä oli). Noh, arvaatteki varmaa loput kun ootte kuulleet varmaa Teneriffan tuhoisasta lento-onnetyomuudesta.

  En tiiä miten toi tuli mun uneen??? :eek:
   
 17. MrPeruna123

  MrPeruna123 Peluna Melooni

  Viestejä:
  62
  Tykkäykset:
  80
  Pisteet:
  100
  Mc:
  MrPeruna
  Mä näin unta perunoista kuten aina :eek:
   
 18. AviatorJon

  AviatorJon älä lue tätä jos olet ihminen Melooni

  Viestejä:
  142
  Tykkäykset:
  128
  Pisteet:
  150
  Mc:
  AviaEpix
  Näen unta joka ikine yö lentsikoista, ei paljoo mittää kerrottavaa