Monipuolista minetystä!

Suomalaista minetystä jo vuodesta 2012. Ip: Melondia.fi Koe lisää rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään!

Valitse taustakuva

 1. Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota parhaan käyttökokemuksen sivuillamme. Jos jatkat sivustomme käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Lue lisää

Melondia 1.12.x versiossa ja uudet päivitykset!

Viestiketju osiossa 'Uutiset' , käynnistäjänä lentsusan, 24.01.2018.

 1. Tempnator

  Tempnator Ex modenaattori Melooni

  Viestejä:
  350
  Tykkäykset:
  209
  Pisteet:
  385
  Mc:
  Tempnator
  Nii-i, koska itsehän et tästä valittanut. Mutta hyviä pointteja nostit esiin viestissäs!
   
  lentsusan tykkää tästä.
 2. RageQuit955

  RageQuit955 Kulta VIP Kulta

  Viestejä:
  28
  Tykkäykset:
  24
  Pisteet:
  27
  Mc:
  RageQuit955
  tuohan aikasempi "valitus" oli siis leikkimielellä laitettu viesti näin tarkenuksena :D
   
  turkkuse tykkää tästä.
 3. Huuqo

  Huuqo Turku Melooni

  Viestejä:
  249
  Tykkäykset:
  257
  Pisteet:
  490
  Mc:
  Huuqo
  se oli rage quit näin kirjaimellisesti
   
  turkkuse, Pahasavu, Tempnator ja nämä pelaajat tykkäävät tästä.
 4. evokki0075

  evokki0075 Melooni Vip Melooni

  Viestejä:
  56
  Tykkäykset:
  36
  Pisteet:
  47
  Mc:
  evokki0075
  Täälä kun näin suuresti valitetaan, niin ei mulla muuta sanottavaa kuin että mahtava uudistus mun mielestä, ja hyvä äskel eteenpäin.
   
  turkkuse, RageQuit955, lentsusan ja nämä pelaajat tykkäävät tästä.
 5. Matti_500

  Matti_500 Timantti VIP Timantti

  Viestejä:
  40
  Tykkäykset:
  4
  Pisteet:
  17
  Mc:
  Matti_500
  minusta tää päivitys on vähä huono mulle koska menetin kaikki rahat ja vipin oikeudet, mutta jos tämä olisi tapahtunu noin 5vuotta sitten niin oisin tykänny todella paljon. Silloin kun mulla ei ollu vippii ja pelasin tosi paljon minecraftiä ja oisin halunnukkin että peli rahalla ois saanu vipin (mut mä kyl sain vipin pelirahal koska yks tyyppi osti mulle vipin ja maksoin sille pelirahal :D :D :D) mut uusille aktiivisille pelaajille jotka ei pysty ostaa vippii nii todella hyvä päivitys. Toivottavasti melondiaan alkais tulemaan uusia tyyppejä vaikka en itse enää välitä minecraftista ja melondiasta niinkuin 2-4v sitte.
  tää on kyl aika hyvä päivitys mutta ei hyvä mulle ku en voi enää rakennella kaupunkeja ja laivoja :D
  oisin toivonu tällästä päivitystä ennen kuin sain sen vipin päivityksen jonka muistaakseni sinä tai se toinen vaihoitte melooni rahaan noin 5vuotta sitte että pääsisin sinne teidän kaupunkiin rakentelee :D :D
   
 6. Cadi40

  Cadi40 Pelaaja Pelaaja

  Viestejä:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Pisteet:
  2
  Mc:
  Cadi40
  Jaa ei kai siinä sitte, vähä tuo map reset ottaa ny päähä ja vipit....
   
 7. nup

  nup Emerald Vip Emerald

  Viestejä:
  3
  Tykkäykset:
  4
  Pisteet:
  7
  Mc:
  nup
  Joo... Ite alotin Melondian pelaamisen joskus 4-5vuotta sitte ja sillo se kukoisti ja oli nii hyvä mut nykyää täyttä sontaa sanon minä afki bottei tälki hetkel servuu ku kävin kattoo :DDDD Ei näytä serverin uudistukset kovin hyvältä... Melomdian nimiki on vajonnu jo pohjamutaan ja juuttunu sinne et tervo menoa sit "Melondia"
   
 8. Tempnator

  Tempnator Ex modenaattori Melooni

  Viestejä:
  350
  Tykkäykset:
  209
  Pisteet:
  385
  Mc:
  Tempnator
  Ehkä mäki sanon tänne foorumille näin niinku helkkarin pitkän ajan jälkeen jotain. Jos nyt lähetään analysoimaan sitä, että miks Melondia vajos, niin totuushan on yhtään kiertelemättä se, että 2014-2015 henkilökuntahan sen nyt kaatoi. Sen aikaisista henkilökuntalaisista suurin osa oli epäaktiivisia, ja sen mukaan pelaajat eivät enää jaksaneet pelata Melondiassa vaan siirtyivät muille servuille, joissa henkilökunta oli aktiivisempaa. Melondiallahan olisi hyvät puitteet kukoistaa vielä tänäänkin, jos tuohon äsken mainitsemaani ongelmaan olisi tartuttu heti kiinni, eikä vuosi myöhässä kun aktiivisia pelaajia on enää kourallinen jäljellä. Ja no totta kaihan tähän vaikuttaa se, että Minecraftin suosio on mitä on ja kun pelaajat jotka ennen pelasivat Melondiassa varttuvat ja siirtyvät muihin peleihin, niin kuka sitten pelaa Melondiassa? Nykyään ku valtaosa pelaajista hakeutuu servuille joissa on paljon porukkaa, eikä edes anna mahdollisuutta servuille joissa on alle 30 pelaajaa jatkuvasti. Ja sitte nää helvetin map resetit... Tarviiko niistä nyt mitään sen suuremmin edes mainita jos niitä on ollu mun käsityksen mukaan yhden vuoden sisällä ainakin kaksi. Toki vaikken Melondiassa olekkaan enää pitkään aikaan ollut mukana, enkä pelannut haluaisin sanoa, että Melondialla on vielä mahdollisuudet palata jotenkin jaloilleen, mutta tässä vaiheessa se tuntuu jo turhan optimistiselta ajattelulta. Se mitä mä tekisin nyt lentsun asemassa (mikäli hän tätä nyt nykyäään hoitaa), mä kysyin suoraan vaan pelaajilta, että mitä ne haluaa. Ja jossei nyt muuta niin rikkoisin ainakin sitä surullisen kuuluisaa EULAa sen verran, että palauttaisin pelaajille vipit ja laittaisin vippien ostomahdollisuuden takaisin Melondiaan. Niin ja Melondian säännöistä nyt vielä sen verran sanottakoot, että eijeijeijeijei... ne säännöt mitkä olivat vielä sillon kun minä lähdin olivat aivan kamalat. Toki voihan se olla myös, että ne on muuttunut ja hyvä niin jos on, mutta onhan se selvää, että ei pelaajat jaksa pelata servulla jossa säännöt ovat lähempänä keskitysleiriä kuin Minecraft-palvelinta. No joo, myönnettäkööt olihan mullakin mutet aika herkällä. Jossei nyt muulloin niin valvoja-aikoinani ainakin. Moderaattori-ajat on sitte taas asia erikseen :D Kaikkee hyvää jatkoon Melondialle. Eipä mulla tässä tainnu muuta olla.
   
  Mrlegostar ja nup tykkäävät tästä.
 9. Lezeko

  Lezeko Lezenda Moderaattori

  Viestejä:
  442
  Tykkäykset:
  285
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Lezeko
  @Tempnator ihan hyvä kommentti vaikken sitä loppuun jaksanutkaan lukea. Mulla ei henkilökohtaisesti ole yhtään mitään sua vastaan, mutta sitä mä vaan ihmettelen et, vaikka sä oot (nimeltämainitsemattomassa) servussa modena niin miks sun pitää silti tulla valittamaan aina melondian foorumeille? Kyllä mä ymmärrän jos se on sulle joku pakon omainen tarve, mut me tiedetään jo sun mielipitees ja sun joka kertaset kommentoinnit vaa toistaa itseään.
   
 10. nup

  nup Emerald Vip Emerald

  Viestejä:
  3
  Tykkäykset:
  4
  Pisteet:
  7
  Mc:
  nup
  Tuli tohon viel lisättävää et äskö kun kävin kattoo melondiaa ku siel oli jopa 3 pelaajaa paikalla, mutta kun menin paikalle kirjoitin chattiin "onks kukaan online" noh... no ei tietyskikkään kukaan vastannut : DDDD. sitten kun lähetin kaikille /tpa requestin niin vasta sit yks heräs siihen mukavaan ääneen joka siitä tulee eikä edes hyväksynyt requestia ja mahdollisesti meni takaisin toiseen peliin / youtubeen :D. Ja muut ei vastannu mitään et hyvä saavutus että teidän kaikki pelaajat ovat afkaajia :D. tässä viel niitten nimet (ps. kantsis varmaa tehä semmonen afk-kick systeemi) no kuiteski täs tulee ne afkaajat :DDD [​IMG] Onnea ja menestystä :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
   
  Toadi ja Mrlegostar tykkäävät tästä.
 11. Lezeko

  Lezeko Lezenda Moderaattori

  Viestejä:
  442
  Tykkäykset:
  285
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Lezeko
  Mä vaa mietin et miks pitäis tehä muka joku afk kick systeemi? Mitä välii sil on vaikka ne afkaa servulla?
   
 12. Tempnator

  Tempnator Ex modenaattori Melooni

  Viestejä:
  350
  Tykkäykset:
  209
  Pisteet:
  385
  Mc:
  Tempnator
  Voi kuule mä en oo ollu Laatucraftissa mukana noin 4 kuukauteen. Kai sitä foorumeita käyttää saa vaikkei pelais? Just sitähän sä itekki harrastit ennen?
   
 13. Lezeko

  Lezeko Lezenda Moderaattori

  Viestejä:
  442
  Tykkäykset:
  285
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Lezeko
  Pahoitteluni että vein asian vaan pois aiheesta.
  En ymmärtänyt vaan tätä koska asia ei noin ole ikinä ollut
   
 14. Huuqo

  Huuqo Turku Melooni

  Viestejä:
  249
  Tykkäykset:
  257
  Pisteet:
  490
  Mc:
  Huuqo
  en oo käyny tääl forkil kuukausii mut jostai syyst nyt teki mieli käyä vilkasee vrm johtuu ilmastonmuutoksest ja de grönä
   
 15. Huuqo

  Huuqo Turku Melooni

  Viestejä:
  249
  Tykkäykset:
  257
  Pisteet:
  490
  Mc:
  Huuqo
  kuka noliferi poisti mun viestit?
   
 16. juke

  juke Pelaaja Pelaaja

  Viestejä:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Pisteet:
  2
  Mc:
  Jukebox1
  Holy shit sehän on nup! En oo nähny sua varmaan 3 vuoteen. Oon Jukebox1, ennen nimen vaihtoo juk3b0xi? Muistatko?